Overlijdensbericht Dave J. van der Waa

Onze werkwijze

Gewoon no-nonsense

Geen gedoe, geen loze beloftes, gewoon goed advies en persoonlijke support. Geen verborgen kosten of addertjes, onbezorgd en veilig werken is het doel.

Het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken is ons sterke punt, daaruit komt voort ons krachtige aanbod voor werken in de Cloud, VoIP (IP-telefonie) en thuiswerkoplossingen. Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen Net4IT zijn wij in staat om snel gedegen oplossingen te leveren.

Net4IT kent meerdere type dienstverlening en u bent bij Net4IT voor “normaal” systeembeheer niet verplicht tot afname van contracten om het beheer van uw omgeving te verzorgen. Wel hebben wij de mogelijkheid tot contractueel beheer om uw omgeving zo goed mogelijk te beheren.

Direct een systeembeheerder aan de lijn

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten direct een systeembeheerder aan de telefoon krijgen, zodat deze direct het probleem kan beoordelen. Wel zo efficiënt en GEWOON zoals het hoort.

Persoonlijk, nuchter en no-nonsense advies

U heeft een probleem welke opgelost moet worden of u heeft behoefte aan goed advies betreft uw IT omgeving.

Remote Support

Zo werken wij

U bent een nieuwe klant

Als u als nieuwe klant contact met ons zoekt bewandelen wij samen de volgende stappen. Elke situatie is anders en ICT blijft op alle vlakken maatwerk, dit is een richtlijn.

Allereerst bellen wij u op om kennis te maken, de wensen globaal door te spreken en een afspraak te plannen op locatie
Tijdens de afspraak op locatie spreken we alle wensen en mogelijkheden in detail door, voorzien wij u direct van advies en kijken indien nodig gelijk mee om een beter beeld te krijgen van de situatie.
Op basis van hetgeen we besproken hebben maken wij een voorstel met een gedetailleerd overzicht van kosten, besparingen en het verdere verloop van het traject.
Na akkoord plannen wij de werkzaamheden in overleg in en gaan wij voor u aan de slag. Tussentijds evalueren wij de voortgang en u kunt altijd contact opnemen met uw aanspreekpunt.
Na afronding van het project evalueren wij het verloop van het project en bekijken welke stappen in de toekomst nog gezet kunnen en/of moeten worden.

Wat onze klanten vinden

Zie waarom mensen graag met ons werken

We zijn niet alleen een bedrijf dat (…) klantenservice biedt, we garanderen het ook! Wie kan dit dan ook beter uitleggen dan onze klanten zelf

Het ging over IT en ik begreep gewoon wat ze bedoelde. Een verademing en dat samen met een geweldige service! Ik ben fan van Net4IT.

5/5

Mariska

BBchum

Fijne partner om voor mijn nieuwste project mee samen te werken. Alles uit handen gegeven en zij mochten alles regelen en dat werd gedaan.

5/5

Tsibo Lin

Eigenaar - SLOK hospitality

Al jaren staat Net4IT voor ons klaar. Regelen alles voor ons , zakelijk en privé. Ontzettend blij met de betrouwbare service.

5/5

Linda Arents

Biercafé de Bonte Koe

Deze partij heeft ons super geholpen bij onze vraag. Blij mee en ga zo door!

5/5

Sophie Wever

Office manager - Crescendo

Reageren snel en goed! Problemen binnen no-time opgelost.

5/5

Femke Sierkstra

Sierkstra Timmerwerken

Super FIRMA, zeer klantvriendelijk! Is belangrijk als je zaken goed wilt regelen!

5/5

Anton Broersma

Eigenaar - AZ Benelux

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na het invullen

Kennismaking

Afspraak

Voorstel

Start project

Evaluatie

Andere contact opties