Overlijdensbericht Dave J. van der Waa

Security

Zorg voor een veilig netwerk

ICT security

Wij worden gelukkig van alle ICT-oplossingen vandaag de dag. Door het op een juiste manier in te zetten werken organisaties efficiënter en flexibeler. Maar er zit een keerzijde aan: indien je ICT niet goed beveiligd is de kans op datalekken groot, met alle gevolgen van dien. Denk aan financiële schade, maar ook imagoschade.

Zorg dus dat jouw ICT-omgeving voorzien is van goede beveiliging. Bijvoorbeeld met firewalls, netwerksegmentering en multi-factor authenticatie. Het allerbelangrijkste: bewust personeel! 

Hoe zorg je voor goede beveiliging en awareness? Wij vertellen het je graag!

ICT security

Vergelijking

Security diensten

Bekijk onze verschillende security diensten die wij bieden

Multifactor authenticatie

Gewoon extra bescherming

Two factor authentication (2FA) is een authenticatie methode waarbij je twee stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen tot uw Net4IT Online of eigen omgeving. De eerste stap is het invoeren van uw emailadres en wachtwoord. De tweede stap is het accorderen via de app, sms of telefonische verificatie.

Apps voor iOS en Android

Authenticator app voor zowel iOS als Android beschikbaar

Verlaag de kans om gehackt te worden

De kans dat u gehackt wordt kunnen we door middel van 2 factor authentication met 80% verkleinen.

Waarom vinden wij 2FA belangrijk ? We leven in een digitaal tijdperk waarin hackers en internetcriminelen in toenemende mate (geautomatiseerd) op zoek zijn naar inloggegevens. Los daarvan gebruiken mensen vanwege het toenemende aantal online accounts dat ze verzamelen vaak dezelfde inlognamen en (simpele) wachtwoorden. Door middel van Net4IT 2 factor authentication kan degene die jouw inloggegevens heeft buitgemaakt geen toegang krijgen tot uw account.

Multifactor authenticatie (MFA)

NET4IT Anti-spam oplossing

Spamvrij door een geavanceerd platform

Inkomend spamfilter

Enterprise level bescherming tegen inkomende spam, virussen, phishing, malware, ransomeware en andere email gebaseerde bedrijgingen voor uw organisatie.

Uitgaand spamfilter

Enterprise level filtering van uitgaande mails, zo voorkomt u dat u (onbewust) zelf spam verzend of meestuurd.

Uw mail wordt voortdurend aangevallen. Dagelijks komen er nieuwe virussen, phishing-pogingen of oplichters die u per mail belagen. Een goed controle systeem waarbij de echte mailberichten worden onderscheiden van de foute berichten is (helaas!) noodzakelijk. Wij werken samen met Spamexperts om uw mail te filteren, Spamexperts is een service welke 24/7 bezig is om spam te filteren en uit uw mailbox te houden.

De bescherming van SpamExperts is uitermate sterk. SpamExperts voorziet wereldwijd duizenden klanten met hun Anti-Spam dienst en is daar zeer succesvol in. Omdat zij dit op zo’n grote schaal leveren blijven de kosten laag.

Wij passen uw mail inrichting aan zodat alle inkomende mail wordt gescand door de systemen van SpamExperts. Dit levert vrijwel geen vertraging op want deze scan wordt door razendsnelle machines in de cloud uitgevoerd.

Anti Spam oplossing

Wat onze klanten vinden

Zie waarom mensen graag met ons werken

We zijn niet alleen een bedrijf dat (…) klantenservice biedt, we garanderen het ook! Wie kan dit dan ook beter uitleggen dan onze klanten zelf

Het ging over IT en ik begreep gewoon wat ze bedoelde. Een verademing en dat samen met een geweldige service! Ik ben fan van Net4IT.

5/5

Mariska

BBchum

Fijne partner om voor mijn nieuwste project mee samen te werken. Alles uit handen gegeven en zij mochten alles regelen en dat werd gedaan.

5/5

Tsibo Lin

Eigenaar - SLOK hospitality

Al jaren staat Net4IT voor ons klaar. Regelen alles voor ons , zakelijk en privé. Ontzettend blij met de betrouwbare service.

5/5

Linda Arents

Biercafé de Bonte Koe

Deze partij heeft ons super geholpen bij onze vraag. Blij mee en ga zo door!

5/5

Sophie Wever

Office manager - Crescendo

Reageren snel en goed! Problemen binnen no-time opgelost.

5/5

Femke Sierkstra

Sierkstra Timmerwerken

Super FIRMA, zeer klantvriendelijk! Is belangrijk als je zaken goed wilt regelen!

5/5

Anton Broersma

Eigenaar - AZ Benelux

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na het invullen

Kennismaking

Afspraak

Voorstel

Start project

Evaluatie

Andere contact opties