Overlijdensbericht Dave J. van der Waa

Systeem- en netwerkbeheer

Stabiel en zeker

Voortdurend IT-brandjes aan het blussen?

Net4IT is gespecialiseerd in systeembeheer diensten. We hebben een proactieve Monitoring Tool die voortdurend alle vitale processen in de gaten houdt en afwijkingen signaleert, zodat we onmiddellijk kunnen ingrijpen. Op basis van onze waarnemingen nemen we alle noodzakelijke maatregelen om de beschikbaarheid van je serveromgeving en de componenten daarvan te garanderen.

Zo kan je je ontspannen in de wetenschap dat onze ervaren systeembeheerders hardware en software installeren zodat je systeem altijd soepel draait – zonder onverwachte verrassingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis gesprek over onze diensten, en hoe we je kunnen helpen weer te doen waar je goed in bent – het runnen van je bedrijf!

Systeembeheer
Netwerkbeheer

Te weinig tijd voor mijn IT-behoeften

Het beheren van je IT-infrastructuur kan een fulltime baan en ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden – hardware, software, beveiliging, patches, upgrades, enz. En als er iets fout gaat, kan het erg kostbaar zijn om te repareren.

Net4IT is hier om te helpen. Wij zijn een professioneel IT bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitbesteden van systeembeheer diensten. We hebben jarenlange ervaring in de industrie en ons team van ervaren systeembeheerders zal alles voor je regelen, van het installeren van hardware en software tot het 24/7 monitoren van uw systeem.

Hierdoor kan je je weer concentreren op wat jij het beste kunt – het runnen van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen de prestaties en beschikbaarheid van uw serveromgeving te verbeteren.

Wat betekent dit voor jou?

Direct een systeembeheerder aan de lijn

Altijd inzicht in werkzaamheden in onze portal

Alle details op een overzichtelijke factuur

Beheercontracten voor een vast bedrag per maand

Systeem- en Netwerkbeheer

Type systeem- en netwerkbeheer

Of u kiest voor ad-hoc support of één van onze beheercontracten, u krijgt dezelfde service en hoge mate van betrokkenheid. Alleen de manier van facturatie is anders.

We begrijpen dat niet iedereen een computerexpert is, daarom bieden we stap-voor-stap instructies en begeleiden we je geduldig door het proces totdat het probleem is opgelost.

We weten ook dat technologie frustrerend kan zijn, en daarom streven we naar een leuke en vriendelijke ervaring. Want wie zegt dat leren over computers saai moet zijn?

Dus of je nu een beginnende techneut bent of een IT-prof, bij ons kun je terecht.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al je support op afstand!

Remote Support

Jouw bedrijf in Nederland heeft hulp nodig bij het beheer van je IT-behoeften

Het beheren van je IT-behoeften kan moeilijk zijn, vooral als je er geen ervaring mee hebt. Je hebt misschien niet de tijd of de middelen om over IT te leren, en zelfs als je dat wel doet, kunnen er nog steeds problemen optreden.

NET4IT biedt on-site beheer, wat betekent dat we naar je kantoor komen om te helpen met eventuele IT-problemen. Dit kan een grote opluchting zijn voor bedrijven die bijvoorbeeld geen eigen IT-afdeling hebben. NET4IT heeft een team van ervaren en gecertificeerde technici die elk probleem kunnen oplossen. We bieden ook een reeks andere diensten, zoals beheerde back-ups, clouddiensten en e-mailhosting.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare IT-partner in Nederland, dan is NET4IT de partij voor jou!

ICT security

Wat betekent dit voor jou?

Basis

Beheer op aanvraag (u belt, wij gaan aan het werk)
 • Ad-hoc beheer
 • Arbeid op nacalculatie
 • Geen minimale afname
 • SLA optioneel

Pro-Actief

Wij monitoren uw omgeving en de dagelijkse back-ups en reageren pro-actief op meldingen
 • Monitoring van uw omgeving
 • Dagelijkse controle op correctheid backups
 • Periodiek onderhoud
 • Vaste service fee per server
 • Arbeid op nacalculatie
 • Geen minimale afname
 • SLA optioneel
Meest gekozen

Full Support

Een full support beheercontract, al het beheer voor een vast bedrag per maand en zonder limiet.
 • Uitgebreide monitoring van uw omgeving
 • Dagelijkse controle op correctheid back-ups
 • Periodiek onderhoud
 • Pro-actief beheer
 • Vast bedrag per maand
 • Inclusief SLA Extra
 • Geen urenlimiet
 • Maximaal ontzorgt

Vergelijking

Verschillende beheer oplossingen

Onderstaand vind u een vergelijking van verschillende systeem- en netwerkbeheer oplossingen.

Managed Network/ WiFi

Altijd en overal verbonden op kantoor

24/7 Monitoring

Wij houden uw netwerk in de gaten alsof het de onze is

Altijd up-to-date

Altijd de laatste firmware door onze update service

Vaste werkplekken worden steeds vaker afgewisseld met flexplekken en het gebruik van mobiele devices neemt toe. Ook uw bezoekers hebben een groeiende behoefte aan connectiviteit. Het wordt dan ook steeds belangrijker dat er overal op uw bedrijfslocatie een goede verbinding is en dat datastromen met de juiste prioriteiten worden doorgegeven. Net4IT Managed WiFi is hier de juiste oplossing.
Zakelijk internet

Net4IT Managed Signature

E-mailhandtekeningen centraal beheerd.

Met Net4IT Managed Signature worden de email handtekeningen centraal beheerd en toegevoegd op serverniveau. Dat wil zeggen dat van welk apparaat, webapp of locatie een medewerker een email stuurt, de emailhandtekening wordt altijd netjes onder het bericht geplaatst in huisstijl.

Inclusief support

Inclusief hulp bij problemen of vragen

Inclusief updates

Wij onderhouden en updaten de software en zorgen dat alles gewoon blijft draaien

Email handtekeningen beheren blijft een bewerkelijk klusje, zeker als medewerkers met meerdere devices werken en vanaf meerdere locaties. Met Net4IT Managed Signature worden de email handtekeningen centraal beheerd en toegevoegd op serverniveau. 

Dat wil zeggen dat van welk apparaat, webapp of locatie een medewerker een email stuurt, de emailhandtekening wordt altijd netjes onder het bericht geplaatst in huisstijl. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling. De emailhandtekening is per afdeling of groep medewerkers vorm te geven en in te stellen.

Naast een professionele uitstraling voor uw bedrijf bied de emailhandtekening ook kansen om als marketingmiddel te gebruiken, aan de handtekening kan namelijk reclame worden toegevoegd middels een banner of tekst. Hierdoor zien al uw klanten waarmee uw medewerkers contact hebben uw nieuwe product of aanbieding!

Net4IT online

Net4IT On Demand

Hardware voor een vaste prijs per maand

Geen Investeringen

U huurt de benodigde apparatuur, bij defect wordt het apparaat zonder kosten vervangen.

Uitsluitend A-merken

Wij werken uitsluitend met A-merken qua hardware, zowel voor ons als u de beste keus voor betrouwbaarheid.

Als aanvulling op de Net4IT beheer contracten of Cloud diensten bieden wij u de mogelijk uw IT hardware af te nemen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor verlegt u het risico van defecten en investeringen zodat u onbezorgd kunt werken en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Net4IT On Demand beperkt zich niet alleen tot de werkplek, de volledige infrastructuur kunnen wij hierin meenemen. Van router tot accespoint, van printer tot switch.

Met Net4IT On Demand hoeft u zich geen zorgen meer te maken over investeringen en/of de levensduur van uw apparatuur of risico op defecten. Voor een vast bedrag per maand huurt u de apparatuur bij ons. Mocht een apparaat defect gaan tijdens het contract, vervangen wij deze zonder problemen.

Netwerkbeheer

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na het invullen

Kennismaking

Afspraak

Voorstel

Start project

Evaluatie

Andere contact opties