Overlijdensbericht Dave J. van der Waa

Connectivity

Blijf altijd verbonden

Bij NET4IT begrijpen we hoe belangrijk het is om verbonden te blijven, waar je ook bent. Daarom bieden we een verscheidenheid aan connectiviteitsopties aan om aan je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar snel internet, betrouwbare telefonie of beide, wij hebben een plan dat bij jou past.

Onze diensten omvatten snel internet, VoIP en privé netwerken. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige manier om verbonden te blijven of een meer complexe oplossing nodig heeft, NET4IT heeft de juiste optie voor u.

Systeem- en netwerkbeheer

Vergelijk internetverbinding

Glasvezel

xDSL

Mobiel

Zakelijk glasvezel

Snelle betrouwbare verbinding voor uw bedrijf

Glasvezel internet is het beste type snel internet dat beschikbaar is. Het biedt snelheden van 50 Mbps of meer en is minder gevoelig voor storingen van buitenaf dan andere soorten internet. Bovendien maakt glasvezelinternet gebruik van een eigen netwerk, dat stabieler en sneller kan zijn dan andere soorten netwerken.

Mis de voordelen van glasvezelinternet niet – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met deze ongelooflijke dienst. U zult er geen spijt van krijgen!

Klik hier voor meer informatie over glasvezel internet en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen.

Glasvezel

Daarom glasvezel bij NET4IT

Snel internet

Glasvezelinternet of ‘fiber’ wordt beschouwd als een van de snelste soorten internet die beschikbaar zijn, met snelheden tot 10 Gbps, dat aanzienlijk sneller is dan DSL of kabel. Met snelheden van minimaal 50 Mbps en pakketten tot 1 Gbps kan glasvezel uw bedrijf op topsnelheid laten draaien.

Duurzaam in minder storingsgevoelig

Glasvezel internet is ook duurzaam en minder gevoelig voor storingen van buitenaf dan andere soorten internet, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die een snelle, betrouwbare verbinding nodig hebben.

Eigen netwerk

Glasvezelinternet maakt gebruik van een eigen netwerk, dat stabieler en sneller kan zijn dan andere soorten netwerken.

Connect xDSL

Backup verbinding of hoofdnetwerk verbinding

DSL van Net4IT is de perfecte oplossing voor jou. Onze technologie maakt gebruik van de bestaande koperinfrastructuur. Dat betekent dat je snelle verbindingen krijgt zonder dure installatiekosten te hoeven betalen. En omdat we gebruik maken van Vectoring en Pair Bonding technologie, krijg je deze hoge snelheden zonder te hoeven upgraden naar glasvezel.

DSL-verbindingen worden gedistribueerd over het kopernetwerk van KPN – een betrouwbaar, hoogwaardig en uitgebreid netwerk dat vrijwel overal beschikbaar is. KPN breidt haar netwerk voortdurend uit om haar klanten nog betere dekking en snelheden te kunnen bieden.

Meld je vandaag nog aan voor DSL en begin met het ervaren van het beste van het internet!

Zakelijk internet

Daarom xDSL bij NET4IT

Zekere en schaalbare verbinding

Met Vectoring, Pair Bonding en Ethernet over koper wordt het surfen op internet, het versturen van grote bestanden en het uploaden van veel content enorm versneld.

Stabiel over het kopernetwerk

De hoge snelheden, die voorheen alleen op glasvezel mogelijk waren, worden nu ook aangeboden op de bestaande koperinfrastructuur, waardoor hoge eenmalige aansluitkosten komen te vervallen

Overal verkrijgbaar

DSL-verbindingen worden gedistribueerd over het kopernetwerk van KPN – een betrouwbaar, hoogwaardig en uitgebreid netwerk dat bijna overal beschikbaar is. KPN breidt zijn netwerk voortdurend uit om zijn klanten nog betere dekking en snelheden te kunnen bieden

Mobiel

Maak jouw bedrijf mobiel en flexibel met onze nieuwe zakelijke mobiele abonnementen, mogelijk gemaakt door onze samenwerking met T-Mobile. Geniet van het veilige netwerk van T-Mobile en de stabiele ondersteuning van NET4IT. Wij nemen de facturering en klantenondersteuning voor onze rekening, terwijl T-Mobile het netwerk en de datadiensten levert. Samen bieden we geweldige service en ondersteuning aan kleine bedrijven, zonder de hoge kosten.

Met onze zakelijke mobiele abonnementen kan je niet alleen geld besparen op roaming, maar ook op internationale oproepen en datagebruik, zowel binnen als buiten de EU. Dit komt omdat T-Mobile een uitstekend dekkingsnetwerk heeft, wat zorgt voor betrouwbare connectiviteit en lagere kosten. Door de kostenbesparingen kan je jouw bedrijf laten groeien en je meer richten op wat er echt toe doet.

Onze zakelijke mobiele abonnementen zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een enkel abonnement of een hele vloot van mobiele apparaten, wij bieden de oplossingen die bij jou passen. Wij zorgen ervoor dat je altijd verbonden blijft, waar je ook bent, en dat je geen enkele belangrijke oproep of e-mail mist.

Onze IT-professionals helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf. Klik op de ‘Aanvragen’ knop om vandaag nog te beginnen met het verbeteren van de mobiele oplossingen voor jouw bedrijf!

Mobiele netwerken

Wat onze klanten vinden

Zie waarom mensen graag met ons werken

We zijn niet alleen een bedrijf dat (…) klantenservice biedt, we garanderen het ook! Wie kan dit dan ook beter uitleggen dan onze klanten zelf

Het ging over IT en ik begreep gewoon wat ze bedoelde. Een verademing en dat samen met een geweldige service! Ik ben fan van Net4IT.

5/5

Mariska

BBchum

Fijne partner om voor mijn nieuwste project mee samen te werken. Alles uit handen gegeven en zij mochten alles regelen en dat werd gedaan.

5/5

Tsibo Lin

Eigenaar - SLOK hospitality

Al jaren staat Net4IT voor ons klaar. Regelen alles voor ons , zakelijk en privé. Ontzettend blij met de betrouwbare service.

5/5

Linda Arents

Biercafé de Bonte Koe

Deze partij heeft ons super geholpen bij onze vraag. Blij mee en ga zo door!

5/5

Sophie Wever

Office manager - Crescendo

Reageren snel en goed! Problemen binnen no-time opgelost.

5/5

Femke Sierkstra

Sierkstra Timmerwerken

Super FIRMA, zeer klantvriendelijk! Is belangrijk als je zaken goed wilt regelen!

5/5

Anton Broersma

Eigenaar - AZ Benelux

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na het invullen

Kennismaking

Afspraak

Voorstel

Start project

Evaluatie

Andere contact opties