Overlijdensbericht Dave J. van der Waa

De provider die MKB en IT verenigt

Laat bedrijfsnetwerken groeien

Nieuwe look, zelfde uitmuntende service

Welkom bij NET4IT! Wij zijn de nieuwe, gefuseerde entiteit van ITSD en Provide SME. We zijn enthousiast om jou, onze klant, nog meer mogelijkheden voor samenwerking en groei te bieden.

Als onderdeel van deze nieuwe samensmelting hebben we onze naam veranderd in NET4IT omdat dit onze betrokkenheid weergeeft bij het leveren van IT oplossingen & diensten aan het MKB.

Door deze nieuwe samenwerking kunnen we jou nog beter van dienst zijn doordat we meer middelen en expertise kunnen bieden. Wij zetten ons hierbij in om de best mogelijke service te verlenen en we kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan het behalen van je IT-doelstellingen, groot en klein.

Bedankt voor je voortdurende steun tijdens deze overgang.

NET4IT de provider die MKB en IT verenigd scaled e1685706669132

De manieren waarop je sneller kan groeien met ons als professionele IT-partner

Cloudloplossingen

Aan de slag, waar je ook bent

Public en private cloudoplossingen: maak digitaal samenwerken en het delen van bestanden efficiënter dan ooit. Werk op elk apparaat, overal ter wereld.

Connectivity

Blijf verbonden in elke situatie

In een wereld die voortdurend in beweging is, is connectiviteit de sleutel tot het succesvol runnen van je bedrijf. Laat ons jou die sleutel geven!

Security

Zorg voor een veilig netwerk

Zorg dus dat jouw ICT-omgeving voorzien is van goede beveiliging. Voorkom hiermee financiële- en imagoschade voor jouw organisatie.

Systeem- en netwerkbeheer

Laat ons jouw nieuwe collega worden

Public en private cloudoplossingen: maak digitaal samenwerken en het delen van bestanden efficiënter dan ooit. Werk op elk apparaat, overal ter wereld.

VoIP oplossingen

Verbind je bedrijf met de kracht van internet

VoIP is de toekomst van zakelijke communicatie, en hier bij NET4IT zorgen we ervoor dat je altijd en overal in contact kunt blijven met je klanten.

Merkonafhankelijk, eerlijk advies

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we niet gebonden aan merken of fabrikanten. Onze ervaring in deze bedrijfstak stelt ons in staat om eerlijk advies te geven over wat geschikt zou kunnen zijn voor jouw behoeften, gebaseerd op onze voorkeuren.

Ons doel en onze focus als jouw partner is: samen met jou naar alle kanten van het probleem kijken om je door het beslissingsproces te loodsen. We werken hard zodat we alleen die diensten kunnen leveren die aan onze hoge eisen voldoen; kom desgewenst vandaag nog bij ons langs of stuur ons een e-mail.

ICT advies

Wat onze klanten vinden

Zie waarom mensen graag met ons werken

We zijn niet alleen een bedrijf dat (…) klantenservice biedt, we garanderen het ook! Wie kan dit dan ook beter uitleggen dan onze klanten zelf

Het ging over IT en ik begreep gewoon wat ze bedoelde. Een verademing en dat samen met een geweldige service! Ik ben fan van Net4IT.

5/5

Mariska

BBchum

Fijne partner om voor mijn nieuwste project mee samen te werken. Alles uit handen gegeven en zij mochten alles regelen en dat werd gedaan.

5/5

Tsibo Lin

Eigenaar - SLOK hospitality

Al jaren staat Net4IT voor ons klaar. Regelen alles voor ons , zakelijk en privé. Ontzettend blij met de betrouwbare service.

5/5

Linda Arents

Biercafé de Bonte Koe

Deze partij heeft ons super geholpen bij onze vraag. Blij mee en ga zo door!

5/5

Sophie Wever

Office manager - Crescendo

Reageren snel en goed! Problemen binnen no-time opgelost.

5/5

Femke Sierkstra

Sierkstra Timmerwerken

Super FIRMA, zeer klantvriendelijk! Is belangrijk als je zaken goed wilt regelen!

5/5

Anton Broersma

Eigenaar - AZ Benelux

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Na het invullen

Kennismaking

Afspraak

Voorstel

Start project

Evaluatie

Andere contact opties