Project Description

Net4IT Managed Signature

E-MAILHANDTEKENINGEN CENTRAAL BEHEERD

Met Net4IT Managed Signature worden de email handtekeningen centraal beheerd en toegevoegd op serverniveau. Dat wil zeggen dat van welk apparaat, webapp of locatie een medewerker een email stuurt, de emailhandtekening wordt altijd netjes onder het bericht geplaatst in huisstijl.

Inclusief support

Inclusief hulp bij problemen of vragen

Inclusief updates

Wij onderhouden en updaten de software en zorgen dat alles gewoon blijft draaien

Email handtekeningen beheren blijft een bewerkelijk klusje, zeker als medewerkers met meerdere devices werken en vanaf meerdere locaties. Met Net4IT Managed Signature worden de email handtekeningen centraal beheerd en toegevoegd op serverniveau. Dat wil zeggen dat van welk apparaat, webapp of locatie een medewerker een email stuurt, de emailhandtekening wordt altijd netjes onder het bericht geplaatst in huisstijl. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling. De emailhandtekening is per afdeling of groep medewerkers vorm te geven en in te stellen.

Naast een professionele uitstraling voor uw bedrijf bied de emailhandtekening ook kansen om als marketingmiddel te gebruiken, aan de handtekening kan namelijk reclame worden toegevoegd middels een banner of tekst. Hierdoor zien al uw klanten waarmee uw medewerkers contact hebben uw nieuwe product of aanbieding!