Project Description

Net4IT Connect xDSL

GEWOON STABIEL INTERNET

De Internetverbinding is steeds belangrijker aan het worden, snelheid en vooral stabiliteit is nodig om zorgeloos te kunnen werken of u nu in de Cloud werkt, óf lokaal.

Betrouwbaar KPN netwerk

Wij gebruik van het uitgebreide en stabiele kopernetwerk van KPN

Één verzamelfactuur

Alle diensten worden samengevoegd op 1 overzichtelijke verzamel abonnementsfactuur

Met DSL connectiviteit van Net4IT Connect krijgt u een zekere en schaalbare verbinding met het internet waarmee u onbeperkt kunt internetten. Met de komst van nieuwe technieken als Vectoring, Pair Bonding en Ethernet over Koper en de hierop geboden hoge snelheden wordt het browsen op het internet, het versturen van grote bestanden of het uploaden van veel content sterk versneld. Groot voordeel is dat deze hoge snelheden, die eerder alleen mogelijk waren op glasvezel, worden aangeboden op de bestaande koper infrastructuur waardoor hoge eenmalige aansluitkosten achterwege blijven.

Alle xDSL verbindingen worden gedistribueerd over het KPN kopernetwerk, een betrouwbaar, hoogwaardig en uitgebreid netwerk welke (bijna) overal beschikbaar is. KPN zit niet stil en blijft het netwerk uitbreiden en verbeteren waar mogelijk. Zo kunnen steeds hogere snelheden behaalt worden.

De internetverbinding wordt steeds belangrijker en als de internetprovider een storing heeft ligt uw bedrijf (deels) stil. Om dit te voorkomen adviseren wij onze klanten een back-up verbinding neer te leggen van een ander type en leverancier. In geval van een storing kan hierdoor naadloos overgeschakeld worden naar de back-up verbinding. Net4IT Connect is hier uitermate geschikt voor en in combinatie met een glasvezelverbinding of kabelverbinding een betrouwbare oplossing.

VERGELIJKING

Internetverbindingen

Onderstaand vind u een vergelijking van verschillende type internet verbidingen. Elke oplossing heeft zijn voor en nadelen.

xDSLStabiel over het kopernetwerk

  • Stabiele verbinding
  • Tot 200/20 Mbps mogelijk
  • Bij uitstek geschikt als backup verbinding
  • Betrouwbaar KPN kopernetwerk
  • Overal verkrijgbaar

GlasvezelStabieler kan niet

  • Extreme snelheden mogelijk tot 10 Gbps
  • Stabielste oplossing
  • 4G backup mogelijk
  • Low Latency